Skip to main content
AbiCritical Advantage

Do slovenskih zdravnikov odslej tudi z videoklicem

By 15/12/2022January 11th, 2023No Comments

Včasih zdravstvena težava zahteva več od tistega, kar je mogoče natipkati v nekaj stavkih. Zato smo storitvi Abi dodali možnost video klica.

Storitev Abi je del paketov Critical Advantage.

Abi v izbrani aplikaciji za klepet odslej vedno vpraša za dve možnosti – vprašanje v obliki besedila ali pa videoklic s slovenskim zdravnikom. Do povezave boste običajno morali počakati le nekaj minut, zdravnik pa bo na koncu vedno pripravil pisni povzetek vašega posveta. Enostavno in priročno, kajne?

Storitev Abi združuje:

  • vrhunsko znanje in izkušnje izbranih slovenskih zdravnikov, ki dnevno že skrbijo za množico svojih pacientov;
  • umetno inteligenco, ki vaš zdravstveni problem z zdravniki poveže preko aplikacij za klepet, kot so Viber, Whatsapp, Messenger in Telegram; 
  • zdravniki se osredotočeno in hitro posvetijo vašemu problemu;
  • anonimnost in kriptiranost vaše komunikacije s tekstom in fotografijami;

in najpomembnejše – povezanost generacij.

Kaj s tem mislimo? Zdravstvena vprašanja z leti postanejo pogostejša, vaši starši ali stari starši pa morda niso vešči teh komunikacij. Zato boste za njih ali vaše otroke lahko vprašali vi. 

Zato smo v naše Dr Best Critical Advantage produkte novo storitev vključili brezplačno, in sicer:

  • za tiste, ki ste vključeni v produkt Dr Best Premium Critical Advantage, je tudi razširjena storitev Abi v času trajanja vaše zavarovalne pogodbe vključena brezplačno,
  • za imetnike produkta Dr Best Standard Critical Advantage je storitev zaenkrat brezplačna za obdobje enega leta od registracije v Abi oziroma eno leto od datuma obnove vašega zavarovanja.

Število zdravstvenih vprašanj, ki jih lahko zastavite, je neomejeno.