Critical AdvantageTM rešuje težja zdravstvena vprašanja – takrat, ko se sprašujemo, kakšne so naše možnosti zdravljenja in kdo nam lahko pri tem najbolje pomaga.

Drugo ekspertno zdravniško mnenje najboljših zdravnikov in zdravljenje težjih bolezni v priznanih mednarodnih centrih po vsem svetu v vrednosti do 1.000.000 EUR ali 2.000.000 EUR. Vključno z organizacijo nastanitve in potovanja za dve osebi ter prevajalcem.

Pripada vam najboljša oskrba, ne glede na lokacijo izbrane bolnišnice. Ko vam diagnosticirajo resno bolezen, npr. raka, težje obolenje srca ali nevrološke težave, ali če potrebujete presaditev organa, krijemo stroške zdravljenja kjerkoli po svetu, zunaj Slovenije. Z uporabo podatkovnih analiz družba Further poišče ustreznega strokovnjaka, ki preveri vašo diagnozo, in najprimernejšo bolnišnico v tujini. Nato uredimo vse – od naročanja v klinikah, do letalskih vozovnic, prevozov in nastanitve.

Vi se morate na drugi strani osredotočiti na okrevanje. Pomembno je, da je z vami nekdo iz domačega okolja, zato stroške potovanja in namestitve krijemo tudi za osebo, ki vas bo med zdravljenjem spremljala. Za vsa vprašanja bo vedno na voljo asistent, zadolžen za vaš primer. In ključno – z vami bo tudi prevajalec, ki pozna razmere na lokaciji izbrane bolnišnice.

Zavarovanje krije naslednje zdravstvene postopke zunaj Slovenije:

Zdravljenje rakavih obolenj

Zdravljenje rakavih obolenj vključuje zdravljenje vseh malignih tumorjev, vključno z levkemijo, sarkomom in limfomom (razen kožnega limfoma). Zanje je značilna nenadzorovana rast in širitev malignih celic ter napad na tkiva. Vključeno je tudi zdravljenje predmalignih in in-situ karcinomov, ki so omejeni na epitelij področja nastanka in niso prešli na stromo ali bližnja tkiva.

Obvodna operacija koronarne arterije (srčna revaskularizacija)

Vključuje kirurški poseg, ki je opravljen po predlogu kardiologa zaradi zožitve ali neprehodnosti ene ali več koronarnih arterij.

Zamenjava ali popravilo srčnih zaklopk

Vključuje celotno zamenjavo ali popravilo ene ali več srčnih zaklopk po predlogu kardiologa.

Nevrokirurgija

Vključuje vse kirurške posege na možganih in/ali drugih znotrajlobanjskih strukturah kot tudi na benignih tumorjih lociranih v hrbtenjači.

Presaditev organa/tkiv živega darovalca

Vključuje kirurško presaditev ledvice, dela jeter, pljučnega režnja, dela trebušne slinavke ali kostnega mozga, ki ga daruje živa, kompatibilna oseba. Pri presaditvi kostnega mozga lahko gre tudi za transplantacijo zavarovančevih gojenih celic.

Starostne omejitve
  • Najnižja starost: 31 dni
  • Najvišja vstopna starost: 64 let
  • Veljavno do starosti največ 84 let
Premium Critical Advantage

Paket z najvišjimi standardi potovanj in namestitve, višjim denarnim nadomestilom med bivanjem v bolnišnici, možnostjo DNK analize in izplačilom odškodnine.

PaketiZbir informacij in pogojev
V sodelovanju z

“Počutil sem se, kot da nisem samo številka, ampak človek z imenom in priimkom, ki je v tistem trenutku potreboval neko pomoč. Oni so mi dali tisto, kar sem potreboval. Imeti takšno stvar mi je bilo v veliko pomoč.”

Pietro Braghieri

tumor na debelem črevesju, zdravljen v univerzitetni bolnišnici na Dunaju

Kako izbiramo najboljše zdravnike?

Družba Further v sodelovanju z najboljšimi specializiranimi podjetji, kot je na primer družba Teladoc (ekspertna skupina zdravnikov Best Doctors), zagotavlja storitvi drugega ekspertnega zdravniškega mnenja (Second Expert Medical Opinion) in organizacije zdravljenja v tujini (Medical Concierge). 

Že več kot 20 let izvajajo neprekinjeno anketo. Zdravniki specialisti so izbrani iz strani tistih, ki so v najboljšem položaju za presojo njihovih sposobnosti – njihovih kolegov enake zdravniške ali kirurške specializacije. Pri iskanju najboljših zdravnikov specialistov vprašamo prav njih: “Kateremu strokovnjaku bi zaupali, če bi vam diagnosticirali bolezen iz vašega področja?”.

Zdravniki ne morejo glasovati zase, proces nominacije v zbirko pa je prostovoljen in zaupen. Zdravniki za vključitev niso posebej plačani. Rezultati procesa se javno ne razkrivajo.

Kakšne možnosti imam pri izbiri bolnišnice?

Družba Further izbere tri najprimernejše centre odličnosti za zdravljenje vaše bolezni na svetu. Skupaj nato pregledamo še preostale dejavnike in se v skladu z vašimi željami odločimo za najboljšo možnost.

Kdo krije stroške mojega zdravljenja?

Stroški priprave drugega mnenja, predvsem pa organizacije in kritja zdravljenja v svetovno priznanih medicinskih centrih, so visoki in veliki večini prebivalstva nedosegljivi. Zato storitve ponujamo v obliki članstva, dostopne pa so z zavarovanjem družbe AmTrust International Underwriting DAC.

Zavarovanje je ustvarjeno za zagotavljanje najkakovostnejšega zdravljenja v prestižnih mednarodnih ustanovah. Vsote so zasnovane na podlagi obsežnih izkušenj družb Further, Teladoc in AmTrust International.