Skip to main content
Critical AdvantageDrugo ekspertno zdravniško mnenje

Zakaj bi mlajši sploh potrebovali Dr Best?

Mladim – predvsem tistim z izrazito zdravim življenjskim slogom – je razumljivo težje uvideti, zakaj bi potrebovali dostop storitev, kot je Dr Best Critical Advantage. Misel na to je pravzaprav velikokrat težka, stresna in zdi se, da za hujšimi boleznimi vendarle zbolevajo le starejši. Mnenje, da bo za Dr Best še čas, ko pridejo leta, je pogosto.

Naši podatki o koriščenju storitev drugega ekspertnega zdravniškega mnenja ali napotitve na zdravljenje v tujino tej ideji kljubujejo. Kar petina članov, ki so doslej koristili storitve, je namreč mlajših od 35 let – osem odstotkov celo otrok, mlajših od 15 let. Pravzaprav so doslej storitve pogosteje koristili člani, mlajši od 35 let kot starejši od 65 let. Ob pridružitvi so bili vsi zdravi. Povprečna starost članov, ki so že koristili storitve drugega mnenja ali zdravljenja v tujini, je 48 let.

S kakšnimi težavami so se na nas obrnili mlajši od 35 let?

Mlajši najpogosteje – v skladu s svojim aktivnejšim življenjskim stilom – iščejo pomoč zaradi poškodb in posledic poškodb (14 odstotkov). Potem pa pogosto tudi zaradi rakavih obolenj (dvanajst odstotkov), kožnih bolezni (deset odstotkov) in nevroloških bolezni (devet odstotkov).

Paket za “freelancerje”

Pri zdravljenju v tujini v naši organizaciji pa navsezadnje ne gre izključno za boljše možnosti ozdravitve, ampak za celovito rešitev – od prevoza do nastanitve in prevajalca, zavarovalnica pa krije stroške tudi za spremljevalca po vaši izbiri.

Paket Premium Critical Advantage vključuje izplačilo enkratnega zneska 20.000 evrov po prvi terapiji krite bolezni ali medicinskega postopka, kar je koristno predvsem “freelancerjem” in ostalim samostojnim podjetnikom, ki ste v nevarnosti izpada dohodka. Pri tem pa vam pripada tudi nadomestilo 200 evrov na bolnišnično noč.

Splošne pogoje zavarovanja Critical AdvantageTM si preberite na tej povezavi.