Skip to main content
Critical AdvantageDrugo ekspertno zdravniško mnenjeZgodbe naših članov

Prepričanje v pravilnost zdravljenja je ključnega pomena

By 18/09/2023February 21st, 2024No Comments

Potrditev, da sta diagnoza in načrt zdravljenja pravilna, je člana Dr Best pomirila in opogumila pri nadaljnem zdravljenju. Njegov primer pa je obenem tudi dokaz prilagodljivosti potrebam naših članov, ki jim pomagamo na različne načine.

Roman Holer je član Dr Best, ki ga je po mesecih obiskov pri različnih zdravnikih ob bolečinah v prsnem košu doletela diagnoza raka na pljučih. Novica ga je potrla in bil je v slabem psihičnem stanju. Ni imel zaupanja v slovenske zdravnike, obenem pa se je otepal pomoči iz strani Dr Best. Agent iz partnerske agencije, s katerim delita zaupanje, ga je nato le prepričal, da pokliče na številko 080 88 12. Pomirilo ga je že drugo ekspertno zdravniško mnenje, v katerem je francoski zdravnik specialist pritrdil predlaganemu načinu zdravljenja v Sloveniji.

Roman z ženo sicer skrbi za kmetijo in rejniške otroke, od katerih sta dva še osnovnošolca in žena ga ne bi mogla spremljati na potovanjih v tujino, zaradi česar se mu je bilo težko odločiti za zdravljenje v tujini. Kljub temu pa je nato sprejel možnost, da v organizaciji Dr Best in našega partnerskega podjetja Further obišče priznano kliniko MD Anderson v Madridu in tam ponovno opravi vse preiskave.

V Madridu so prišli do enakih izračunov vrednosti za imunoterapijo in ugotovili, da je zdravljenje v Sloveniji ustrezno. Roman se je domov vrnil pomirjen, opogumljen in bogatejši za lepo izkušnjo, z zdravljenjem pa nadaljuje v Ljubljani. Obenem smo se dogovorili, da bo na preglede v Madrid znova potoval ob zaključenem zdravljenju.

Vabljeni k poslušanju njegove zgodbe!