Skip to main content
Critical AdvantageZgodbe naših članov

Kako se pripraviti na zdravstvene izzive, ki prerastejo zmožnosti našega zdravstva?

By 15/06/2023June 28th, 2023No Comments

Včasih se zgodi, da zdravstveni izziv posameznika preraste zmožnosti našega zdravstva. K sreči so članom Dr Best tudi v naši bližini dostopne klinike, ki rešujejo tudi najtežje primere.

Jožici Zlatnik so na službenem pregledu odkrili tumor na ledvici, nadaljni CT pregled pa je razkril še zasevke na pljučih in jetrih. Čeprav je članica Dr Best, se je najprej odločila, da z zdravljenjem prične v Sloveniji. A slednje ni prinašalo rezultatov in možnosti za napredek je hitro zmanjkalo.

Šele nato je poklicala Dr Best. Zbrali smo dokumentacijo in v dobrih dveh tednih z drugim ekspertnim zdravniškim mnenjem potrdili, da se tumorja ne da operirati, a da je stanje z zdravljenjem moč izboljšati. Teden kasneje je dobila tri možnosti za zdravljenje v tujini in izbrala MD Anderson Cancer Center v Madridu. Slednji je edina podružnica ene najbolj priznanih klinik za zdravljenje raka na svetu v Houstonu.

Jožica se danes dobro počuti. V tem času je prestala več kot marsikdo v celotnem življenju. Med drugim tudi operacije zaradi fistule in novega zasevka na nogi, ki so jih opravili pri nas. A zdravljenje v Madridu, kjer je bila z možem Andrejem že dvaindvajsetkrat, je prineslo rezultate. Tumor se je zmanjšal, zasevki tudi.

Pa predajmo besedo gospe Jožici. Poslušajte, izkušnja res ni vsakdanja.