Slovenski zdravniki preko aplikacij za klepet in videoklica

Abi je v pomoč pri vsakdanjih zdravstvenih vprašanjih, ki ne zahtevajo kliničnega pregleda. Ponuja odgovore, ki bi jih sicer iskali v spletnih iskalnikih ali pa nepotrebno sedeli v čakalnici. Strokovne medicinske informacije vam priskrbimo hitro in preprosto ter vam s tem prihranimo čas in pomagamo do pravilne odločitve o nadaljnjih korakih.

Storitev je del paketov Critical AdvantageTM.

Zadovoljstvo uporabnikov

92%

Povprečen čas odgovora

~ 3 minute

1

Pošljite vprašanje

Odprite klepet z Abi v najljubši aplikaciji, kot so WhatsApp, Viber ali Messenger, s katero ste se registrirali in napišete »Zdravo Abi«. Izberite med možnostima klepeta in videoklica.
2

Umetna inteligenca vas poveže s primernim slovenskim zdravnikom

Postavite zdravstveno vprašanje (pri videu najprej na kratko opišete težavo). Abi vas z uporabo umetne inteligence glede na naravo vašega vprašanja poveže z ustreznim zdravnikom v Sloveniji.
3

Odgovor v manj kot petih minutah

Zdravnik v obliki besedila odgovori v povprečju v manj kot petih minutah. Ne glede na dan in uro. Tudi na video povezavo je potrebno počakati le nekaj minut.
4

Anonimnost

Komunikacija je iz vaše strani anonimna in poteka v slovenskem jeziku. Zato lahko brez skrbi pošljete tudi fotografije sprememb na telesu, laboratorijskih izvidov in podobno. Po video klicu zdravnik pripravi kratko poročilo.