Skip to main content
Abi

Abi še naprej s hitro odzivnostjo in visokim zadovoljstvom

By 01/12/2021January 18th, 2022No Comments

Storitev Abi za vsakodnevna zdravstvena vprašanja še naprej navdušuje s hitro odzivnostjo in visokim zadovoljstvom uporabnikov

Vsake tri mesece preverimo, kako ste bili pridni z uporabo Abi, storitve za vsakodnevna zdravstvena vprašanja. Na kratko gre tako: preko vaše najljubše aplikacije za klepet (Messenger, Viber, WhatsApp, …) postavite vprašanje slovenskim zdravnikom, ki so vam na voljo 24 ur in 7 dni v tednu. Povprečen čas odgovora je manj kot pet minut. Izmenjava je anonimna, zato lahko brez skrbi pošljete tudi fotografije izvidov, sprememb na delih telesa in podobno. Storitev je na voljo našim članom, ki imajo paket Critical Advantage.

V zadnjih treh mesecih so naši člani zdravnikom v Sloveniji postavili 1.700 vprašanj, na katera so zdravniki v povprečju odgovorili v manj kot treh minutah. Z odgovori in izkušnjo so bili očitno tudi zelo zadovoljni, saj so odgovore povprečno ocenili s 4,6 od 5.

Zadovoljstvo s prejetimi odgovori

92%

Vas zanima kdo, zakaj in kako najpogosteje uporablja Abi? Najpogosteje ljudje med 31. in 40. letom (36 odstotkov), 41. in 50. ter 21. in 30. letom. Te tri skupine predstavljajo kar tri četrtine uporabnikov. Največ (56 odstotkov) do Abi dostopa preko aplikacije Viber, veliko pa tudi preko aplikacij Messenger, WhatsApp in preko SMS-a (da, obstaja tudi ta možnost).

Največkrat naši člani iščejo potrditev in dodatne informacije pri vsakdanjih zdravstvenih težavah, velikokrat preverjajo simptome (mogoče je priložiti tudi fotografijo, komunikacija je anonimna), vprašajo za obrazložitev krvnih testov in izvidov, pogosto pa tudi za farmakološki nasvet. Največkrat se vprašanja dotikajo področij splošne medicine (61 odstotkov), dermatologije, pediatrije, kardiologije in ginekologije.