Imamo odgovore na vsakodnevna zdravstvena vprašanja in rešitve za najtežje zdravstvene izzive.

Soočenje s težjo boleznijo je stresno že brez skrbi o pravilnosti diagnoze in zdravljenja. V življenju bomo zelo verjetno prejeli vsaj eno napačno diagnozo, med zdravljenjem pa nato vedno ne bomo dobili najboljše pomoči in podpore, ki jo potrebujemo. Tudi v odličnih zdravstvenih sistemih namreč včasih zmanjka možnosti in rešitev za posameznika.

Odgovore na vsakodnevna zdravstvena vprašanja na drugi strani pogosto iščemo na spletu. Če bi imeli dostop do pravih zdravnikov specialistov preko aplikacije, bi se lahko tu in tam tudi izognili čakalnici, si prihranili skrbi na potovanju in hitro pridobili dodatna zagotovila in informacije.

Vsakodnevna zdravstvena vprašanja

Abi

Preko vaše najljubše aplikacije za klepet (Messenger, Viber, WhatsApp, …) postavite vprašanje slovenskim zdravnikom, ki so vam na voljo 24 ur in 7 dni v tednu. Povprečen čas odgovora je manj kot pet minut. Izmenjava je anonimna, zato lahko brez skrbi pošljete tudi fotografije izvidov, sprememb na delih telesa in podobno.

Več o storitvi Abi

Pravilnost diagnoze in načrt zdravljenja

Drugo ekspertno zdravniško mnenje

Pridobimo drugo mnenje izbranega svetovnega strokovnjaka in se prepričamo, da ste prejeli pravo diagnozo in ustrezen načrt zdravljenja. Prejmete celovito, prevedeno poročilo in priporočila, ki temeljijo na najnovejših razpoložljivih medicinskih dognanjih.

Zdravljenje v najboljši centrih v tujini

Critical Advantage

Rešuje najtežja zdravstvena vprašanja – takrat, ko se sprašujemo, kakšne so naše možnosti zdravljenja in kdo nam lahko pri tem najbolje pomaga. Tako z izborom najboljših zdravnikov kot tudi z organizacijo, izvedbo in plačilom vsega potrebnega, da se čimbolje spopademo z najhujšimi zdravstvenimi stanji.

Več o Critical Advantage

Ljudi, ki se soočajo z zdravstvenimi težavami, povezujemo z vodilnimi svetovnimi zdravstvenimi strokovnjaki.

Katjina zgodba

Dolgoročno je poskrbljeno za našo prihodnost.

Katja Šilec ima težave z izredno povečanim delovanjem ščitnice. Zdravniki so omenjali tudi operativno odstranitev in pustili odprto odločitev. Po pridobljenem drugem mnenju so se ji možnosti zdravljenja nato pomembno razširile.

Ivanova zgodba

Veliko zadovoljstva.

Ko se je gospod Ivan Sušnik prvič srečal s paketom Critical Advantage, so ponujene ugodnosti pritegnile njegovo pozornost. Ni pa pomislil, da jih bo po diagnozi raka na debelem črevesju izkusil že čez dve leti.

Izkušnja z zdravljenjem v tujini je bila zame zelo pozitivna. Po zdravljenju sem Critical Advantage priporočal prijateljem in znancem. Zagotavlja ti alternativo, ki te lahko reši.

Čedomir Bojanićvestibularni švanom, zdravil se je na univerzitetni kliniki v Minhnu

Počutil sem se kot da nisem samo številka, ampak človek z imenom in priimkom, ki je v tistem trenutku potreboval podporo. Oni so mi dali tisto, kar sem potreboval. Imeti takšno stvar mi je bilo v veliko pomoč.

Pietro Braghieritumor na debelem črevesju, zdravljen v univerzitetni bolnišnici na Dunaju

Po vseh teh letih sem dobila v roke nekaj, kjer je pisalo, da je možna rešitev. Tega se ne da opisati. Dr Best bi priporočala vsem. Če so lahko po 37 letih pomagali meni, lahko tudi drugim.

Iva Waldhuberdolgoletno otekanje noge zaradi nenormalnega razvoja limfatičnega tkiva, prejela drugo mnenje zdravnika specialista

Menim, da je drugo mnenje za posameznika resnično pomembno, ker pridobi informacije od različnih strokovnjakov. Dr Best si upam priporočati vsakomur. Ker vem, da je dolgoročno poskrbljeno za našo prihodnost.

Katja Šilecavtoimuna hipertiroza, prejela drugo mnenje zdravnika specialista

Bil sem zelo zadovoljen in mislim, da je bila odločitev pravilna. Mesečni znesek za vse tisto, kar je vključeno v tem paketu, se mi zdi zanemarljiv.

Ivan Sušnikrak na debelem črevesju, zdravljen na kliniki MD Anderson v Madridu

Storitve omogočamo z izbranimi partnerji